Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN BİR KÜLTÜR HİZMETİ DAHA

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN BİR KÜLTÜR HİZMETİ DAHA

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN BİR KÜLTÜR HİZMETİ DAHA

 

-CEYHAN ÜNLÜ SIMALARIN UGRAK YERI OLDU

 

Ceyhan Belediyesi sahnelerin ve ekranlarin ünlü simalarini Ceyhanli sanatseverlerle bulusturmaya devam ediyor.

 

Ceyhan 31 Mart’tan bu yana neredeyse her hafta bir ünlü simayi agirliyor.  Basrollerinde Levent Ülgen ve Galip Erdal’in oynadigi, yönetmenligini Bahtiyar Engin’in yaptigi Halk Biri tiyatro oyunu Murat Gögebakan Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar da Ceyhanli tiyatro severlerle birlikte oyunu büyük bir ilgiyle izledi.

 

Amerika Birlesik Devletleri Baskanlari ve onlarin uzantilarinin, pek zekice olmayan ve son derece keyfi uygulamalarinin, Amerika ve dünya üzerinde insanliga verdigi agir hasarlari sert bir dille ele alan, politik – komedi türünün en güzel örneklerinden biri olan Halktan Biri, salonu hinca hinç dolduran vatandaslar tarafindan kahkahalarla izlendi.

Oyunun ardindan Ceyhan Belediyesi Meclis Üyesi Umut Topal ünlü oyuncular Levent Ülgen ve Galip Erdal’a Ceyhan’in simgesi olan Sahmaran rölyefi hediye etti ve tesekkürlerini sundu.

 

Ceyhan Halki, Ceyhan Belediyesi’nin Yaptigi Etkinliklerden Çok Memnun

 

Oyun arasi ve sonrasinda tesekkürlerini ve memnuniyetlerini ileten vatandaslarla sohbet eden Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar;  Ceyhan halkinin kültürel etkinlikleri çok sevdigini ve sartlar ne olursa olsun kültürel faaliyetleri sürdüreceklerini dile getirdi.  Kisitli imkânlara ve olumsuz ekonomik kosullara ragmen Ceyhan’in sosyal yasamini renklendirmek için imkânlari zorlayacaklarini söyleyen Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar; “ Ceyhan halkinin sosyal faaliyetlere olan ilgisi bizi çok mutlu ediyor. Ceyhan istedigi sürece biz de ünlü simalari Ceyhan halkiyla bulusturmaya devam edecegiz” dedi.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı